Pogoji uporabe

SPLOŠNO

V spletni trgovini lahko kupujete 24 ur na dan, 7 dni na teden. Uporaba je brezplačna. Naročeno blago je kupec dolžan prevzeti. Ob prevzemu je kupec dolžan preveriti količino in kvaliteto naročenega blaga. Kupec ob prevzemu plača blago na način, ki ga je izbral ob potrjevanju naročila. Informacije o naročilu vam omogoča spremljanje vašega nakupa od naročila do dostave. Slednja možnost vam je na voljo z izbiro opcije Moji podatki in nato Moja naročila, kjer lahko vedno ugotovite trenutni status vašega naročila. O statusu vašega naročila vas dosledno obveščamo tudi preko elektronske pošte.


NAČIN PLAČILA

- Plačilo po povzetju je najbolj običajno za majhna naročila.
- Plačilo po predračunu na TRR podjetja S tem potrdite naročilo in po prejemu plačila na naš TRR vam po dogovoru pošljemo blago.
- Plačilo po virmanu, seveda ob predložitvi ustreznega instrumenta za zavarovanje plačila (npr. menica, boniteta stranke ipd.)
- Pay pal oz. kreditne kartice preko računa PaypalREKLAMACIJE

Vsako reklamacijo bomo poskušali rešiti v korist kupca. Reklamacije na kupljeno blago se upoštevajo v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov. Stroške vračila blaga v reklamacijo krije kupec, medtem, ko stroške pošiljanja nadomestnega blaga krije trgovec. Pisne reklamacije lahko naslavljate na emajl, ki je na dnu strani. Uporabite lahko tudi spletni obrazec za pošiljanje sporočil.


PREKLIC NAROČILA

Če je bilo blago v času vašega preklica naročila že odposlano pa vam pripada pravica, da kupljeno blago na svoje stroške v roku tridesetih dni od dneva prevzema vrnete v originalni in nepoškodovani embalaži na naslov trgovca. Če trgovec oceni, da blago ni v enakem (originalnem) stanju, kot je bilo ob prodaji posredovano kupcu, si le-ta pridržuje pravico do odškodnine oziroma do ponovne - i n tokrat nepreklicne - dostave takšnega blaga kupcu.
Nadaljuj
V košarici 0 izdelkov
Proizvajalci